Güncel Haberler

THY’den bilet kampanyası | Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları, bazı güney Avrupa ülkelerine 129 dolardan başlayan uygun fiyatlarla gidiş-dönüş seferler sunacak.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre şirket, vize ve pasaport gerektirmeyen şehirler de dahil olmak üzere Güney Avrupa'daki birçok destinasyona uygun fiyatlı seyahat imkanı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenler, 17-27 Eylül tarihleri ​​arasında bilet alarak, 5 Kasım 2024-26 Mart 2025 tarihleri ​​arasında Üsküp ve Priştine'ye 129, Saraybosna'ya 149, Saraybosna'ya 149 uçuşla seyahat edecek. Balkanlarda Zagreb, Dubrovnik ve Ljubljana. Tercih edilen uçuşlar Belgrad ve Podgorica'ya 169 dolardan, Güney Avrupa'da Atina'ya 139 dolardan, Malta, Napoli ve Torino'ya 179 dolardan, Roma ve Milano'ya 189 dolardan, Paris'e 209 dolardan ve Madrid'e 219 dolardan başlıyor.

THY yolcuları Belgrad, Podgorica, Tivat, Priştine, Saraybosna ve Üsküp şehirlerine vizesiz uçabilecek.

Kampanya kapsamında fiyatlar THY'nin resmi internet sitesinden satın alınan biletlerde geçerli olacaktır. Bilet fiyatları bilet gişeleri ve acenteler arasında farklılık gösterebilir.

Yolcular, kampanyaya ilişkin detaylı bilgiye THY internet sitesi ve “444 0 849” numaralı çağrı merkezinden ulaşabilecek.


Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom