Güncel Haberler

“Türk futbolunda kara gece!”Süper Lig

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Pendikspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Siltaş Yapı Pendik Stadyumu’nda oynanan karşılaşma sarı-kırmızılı ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Konuk takıma galibiyet getiren golleri Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech attı.

Ev sahibi Pendikspor, maçın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. İstanbul ekibinin açıklamasında “Kara gece” ibaresi yer aldı.

İŞTE PENDİKSPOR’UN AÇIKLAMASI

“TÜRK FUTBOLUNUN KARA GECELERİNDEN BİRİ”

“Bu gece Türk futbolu için karanlık gecelerden birini yaşadık. Ülkesine, değerlerine inanan Pendikspor camiası adına bir Türk hakemin tüm ülkenin gözü önünde acizliğine utançla tanık olduk” onun futbolu. Maç boyunca tüm takdirimizi rakibimiz lehine kullandık, iki net penaltımızı yemedik ve düdük çalmanın suçunu da kabul etmedik.” Adeta korkan bir hakem ekibi vardı. Üzgünüz, hatta Utanç verici. Geçen sezon Çaykur Rizespor maçında yaşanan hakem faciasının anısı tazeyken, maç sonunda oynayamayacağı pozisyonlar gördüğünü itiraf eden bu hakemin düştüğü durum için sizlere suç duyurusunda bulunduk. Hakem tarafından bir yönetim rezilliği daha yaşadı. Yönettiği her Pendikspor maçında skandal kararlar verdi. “Merkez Hakem Kurulu’ndan imzayı atan Volkan Bayarslan’ın amacının ne olduğuna dair yanıt bekliyoruz. Bu tür beceriksizliklerin ve hakem hatalarının ortadan kaldırılması için tüm dünyada kullanılan VAR sisteminin ülkemizde de acilen hayata geçirilmesi gerekiyor. Türk futbolunun marka değerini artıracak tek unsur sahada adaletin sağlanmasıdır.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Maç sonunda F.Bahçe ve Avrupa'dan açıklama!Maç sonunda F.Bahçe ve Avrupa’dan açıklama!
Çekilişte damgasını vuran olay!  Yayından gelen sesler sosyal medyayı salladıÇekilişte damgasını vuran olay! Yayından gelen sesler sosyal medyayı salladı
Vincenzo Montella'nın kura sonrası tepkisi günün gündemiydi!Vincenzo Montella’nın kura sonrası tepkisi günün gündemiydi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking